Guidelines
Gældende fra d. 6. Oktober 2010

Procedure og formalia

 

____________

HJEM
- - -
BLOG
- - -
HPLMYTHOS.DK SERIEN
- - -
ANDRE GYS
- - -
KATALOG
- - -
KOMMENDE UDGIVELSER
- - -
HISTORIER SØGES
- - -
GUIDELINES
- - -
OM FORLAGET
- - -
KONTAKT
- - -
FORHANDLERE
- - -
Historiske Fakta om Liber Umbrae
____________

HARKSEN'S H.P.LOVECRAFT PAGE
- - -
WEBMASTER: ToGin
____________

Hvis du vil sende et manuskript... Så læs lige dette først!


Hvilke typer historier søges?
H. Harksen Productions udgiver historier indenfor gyser-genren—med specielt fokus på fortællinger inspireret af H. P. Lovecraft eller Cthulhu Mythos-genren. Du kan se, hvilke projekter forlaget for tiden søger materiale til ved at klikke på HISTORIER SØGES. Det er også dér, du kan læse om krav til antal ord (det varierer fra projekt til projekt).

NB! Umiddelbart er det noveller, der søges—og kun til de igangværende projekter—men har du et brandgodt romanforlæg som er indenfor dette forlags principielle rammer, så send lige en bemærkning med information om antal ord, samt en synopsis af handlingen, før du sender manuskriptet.


Formelle krav til alle manuskripter
Forlaget læser kun manuskripter som er i enten Microsoft Word-format eller OpenOffice-format. Der må ikke være sær-indstillinger af nogen art.

Brug af kursiv, fed og understregning accepteres. (Understregning dog kun, hvis der af en konkret grund i historien er brug for en understregning et sted—ikke som erstatning for kursiv. Det var kun i gamle dage, folks, før PC-tiden!)

Centrering af tekst, tvungne lige marginer, brug af sidehoved, automatisk afsnits-indrykning (benyt i stedet manuelt Tabulator-tasten, når du skriver) samt Words egne overskriftsindstillinger og andre fancy indstillinger er forbudt. Det ser meget pænt ud, når man printer den slags ud hjemmefra men er et hyr uden lige, når man som forlag skal arbejde med det i et større perspektiv. (Tro mig—det fandt jeg ud af i forbindelse med de første par udgivelser.)

Titlen på novellen skal STÅ MED STORT (mao. her skal du bruge Caps Lock-tasten), evt. også i FED.

Har du behov for afsnitsoverskrifter i novellen, så skriv dem med fed. Ligeledes vil jeg ikke se dobbelt linieafstand imellem hvert afsnit. Benyt den manuelle Tabulator-tast, tak.

Teksten skal være enten Times New Roman eller Garamond. I begge tilfælde i str. 12. Al tekst skal være venstre margin. Det er fint, hvis der er dobbelt linieafstand hele manuskriptet igennem, men 1½ og 1 linies afstand accepteres også, hvis bare alle andre formelle krav er fulgt.

På første side af historien skal der øverst stå dit navn, postadresse, e-mail adresse, tlf.nr. (det kan jo være, det bliver aktuelt at ringe til dig), samt hvor mange antal ord novellen er på. (Bemærk sidstnævnte: Antal ord, ikke antal tegn. Der er stor forskel!)

I selve mailen skal du oplyse, hvor mange ord historien er på. Du er velkommen til også at skrive lidt om dig selv og gøre opmærksom på evt. tidligere udgivelser. Dette er dog ikke et krav—det er først og fremmest historien, der bliver set på.


Hvis ikke disse minimumskrav overholdes, vil manuskriptet ikke blive læst. Såre simpelt er det. Så af hensyn til dig selv og din gode historie, så sørg for at de er fulgt.


Andre formelle krav
Historien må som udgangspunkt ikke tidligere have været udgivet.


At sende
Når du har sørget for at dit geniale manuskript opfylder ovennævnte krav, så sender du bare filen til forlaget:

h.harksen.productions@gmail.com


I mailens subject line skriver du PROJEKTETS TITEL: Novellens titel. [Eks. HPLMYTHOS.DK #2: Rædslen fra Vamdrup.]


Så vedhæfter du manuskript-filen og så sender den bare:-)


Jeg glæder mig meget til at læse din horrorfortælling.


Venlig hilsen
Henrik Sandbeck Harksen, forlægger.